< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Har du et spørgsmål?Ring til os: +86 13918492477

Entreprenørmaskine Knuserspande til gravemaskine

RSBM-knuserspand kan bryde minesten, granit og blå sten og kan også bryde flodens brosten for at bryde byggeaffald og cementblokke.Hvilket udstyr bruges til at behandle sten og hvilken maskine bruges til at bortskaffe byggeaffald?
RSBM gravemaskine knuse skovl kan løse ovenstående problemer og kan også bryde floden brosten for at bryde byggeaffald og cementblokke, som kan knuse mine sten, granit, blå sten og mange lejligheder.Multi-range brug, knusespand, er blevet det bedste valg for vores kunder.

Hvordan fungerer en kraftig knuserspand?

Kæben bevæges af et element monteret på en aksel og drejet af hydraulikmotoren.Entreprenører bruger skovlknuseren til at pulverisere eller knuse forskellige materialer, indtil de når deres ideelle stykker.Sidstnævnte kunne være hvor som helst mellem trekvart tomme og seks tommer.Disse knuste dele genbruges derefter som genfyldning på stedet eller transporteres andre steder til andre specifikke formål.
RSBM knuserspand er virksomhedens svar på nutidens krav til forskellige arbejdspladser.Med en rigmonteret gravemaskineknuserspand kan du indsætte ethvert genanvendeligt eller knusbart materiale på stedet.Denne proces kræver mindre transport, lossepladsomkostninger og mekanisk udstyr.Kun operatøren håndterer skovlknuseren og nedrivningsudstyret.
Denne betonknuserspand er bedst til ethvert bygge- eller nedrivningsprojekt.Det er også et højtydende skovlknusertilbehør, der kan give både sigtning og knusning på stedet.Dette pålidelige værktøj foretrækkes til murstens- og stenknusning og betonpulverisering.
Også kendt som en knuserspand, kan dette kraftige værktøj klare arbejdet med 100 tons eller 80 kubikmeter i timen.Den har en skovlkapacitet på 0,35 m³ til 1,15 m³ og er lavet med Hardox 400. Da den er alsidig, er den velegnet til alle typer rendegravere, teleskoplæssere, minilæssere og gravemaskiner.Du kan også vælge mellem tandede eller glatte klinger til enhver banebrydende opgave.
Hvis du vil vide mere, kontakt RSBM til enhver tid!


Indlægstid: 17. november 2022