< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
He nīnau kāu?Kāhea iā mākou: +86 13918492477

E hāpai ana i ka mākēneki uila no ka Crane/Forklift/Excavator

E hāpai ana i ka mākēneki uila no ka Crane/Forklift/Excavator

Huka Electromagnetiche ʻano kumukānāwai electromagnetism.Ma ka hoʻoikaika ʻana i ka wili i loko e hoʻohua i ka mana magnetic, ʻo ka mea hana e hoʻopā i ka ʻili o ka panel e hoʻopili ʻia e ka panel conductive magnetic.ʻO ke kumu o ka demagnetization a me ka wehe ʻana o ka mea hana i loaʻa i ka nalowale o ka mana o ka coil.

el

ʻO nā hiʻohiʻona nui o Chuck electric-magnetic:

1> Ke hoʻohana nei i kahi hoʻolālā i hoʻopaʻa ʻia, maikaʻi ke kūpaʻa ʻana i ka wai.
2> Hoʻonuiʻia e ka hoʻolālā lolouila, ka hoʻolālā kūpono, ka māmā, ka hoʻoulu nui, ka hoʻohana haʻahaʻa haʻahaʻa.
3> Hoʻomaʻamaʻa ʻia nā coils Excitation e kahi kaʻina hana kūikawā e hoʻomaikaʻi ai i nā pono uila a me nā mechanical o nā coils.ʻO ka pae wela o ka mea insulation a hiki i ka papa C, ʻo ka insulation holoʻokoʻa o nā kīʻaha hoʻoheheʻe he H-papa a lōʻihi ke ola lawelawe.
4> Ua hoʻonui ʻia ka helu hoʻomau electrification o nā electromagnets maʻamau mai ka 50% i hala a hiki i 60%, kahi i hoʻonui ai i ka hoʻohana pono ʻana o nā electromagnets.
5> Hoʻohana ka electromagnet ʻano wela kiʻekiʻe i kahi ʻano hana insulation wela.Hoʻonui ʻia ka mahana o ka mea omo mai ka 600 ° C i hala a 700 ° C, kahi e hoʻonui ai i ka adaptability o ka electromagnet.
6> Hoʻokomo maʻalahi, hana, a mālama.

Noi:

He kūpono ʻo Electric magnetic Chuck no ka metallurgy, mining, machinery, transport, a me nā ʻoihana ʻē aʻe e hāpai ana i ke kila a me nā mea magnetic ʻē aʻe.
Hoʻohana ʻia ma ke ʻano he manipulator electromagnetic e paʻa i nā mea magnetic e like me ka hao a me ke kila.

Nā kikoʻī o ka huahana:

bg


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-02-2021