< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
He nīnau kāu?Kāhea iā mākou: +86 13918492477

E hoʻohana i ka manamana lima RSBM e hoʻomaikaʻi i ka pono hana

HoʻohanaRSBM manamana limae hoʻomaikaʻi i ka pono hana

1. ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka manamana nui o RSBM hiki ke ʻae i kāu excavator e loaʻa i nā hana hou aku.Me ka manamana nui, hele kāu excavator mai ka ʻeli ʻana a hoʻopau i ka lawelawe ʻana i nā mea.Hiki ke maʻalahi ka lima lima o RSBM ke hoʻouka, ʻohi, paʻa a hoʻoneʻe i nā mea ʻino i kūpono ʻole i ka bākeke, e like me ka pōhaku, ka ʻuala, nā lālā, a me nā ʻōpala.Ua hoʻopili mākou i nā kiʻi manaʻo manamana lima e kōkua iā ʻoe e hoʻomaopopo maikaʻi i nā loina hana.
2. Ke koi pono kāu noi i ka ukana pololei e mālama pono i ka mālama ʻana i nā mea a me ka waiho ʻana i nā mea, ʻo RSBM hydraulic thumb ka mea pono no ka hana, hiki iā ia ke koho i kahi excavator,wahi, a mālama i nā ʻano mea āpau ʻaʻole hiki ke mālama ʻia me ka bākeke wale nō.
3. Hoʻonohonoho pono ʻia nā manamana lima āpau e hana pū me kāu mīkini a me ka bakeke.Loaʻa iā lākou nā lāʻau i hoʻololi ʻia, mālama ʻia i ka wela a me nā pine pivot alloy ma nā wahi pivot āpau, a maʻamau i hoʻolālā ʻia e hui me nā niho bakeke.

210727 2107271


Ka manawa hoʻouna: Iulai-27-2021