< img dhuwur = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Duwe pitakonan?Telpon: +86 13918492477

Ember Grapel

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Hydraulic Grab Bucket
  • Kapasitas:0,01m3-12m3
  • Bahan:Q345B, NM400, Handox400/500 lsp.
  • Bobot:50-10.000KG
  • Mesin Ton:Excavator 5-100ton
  • warna:Warna asli utawa minangka panyuwunan pelanggan
  • Wektu Pangiriman:10 dina sawise pembayaran
  • OEM:kasedhiya
  • Garansi:6 wulan
  • MOQ:1 PCS
  • Detail Produk

    Produk Fit

    Tag produk

    Ember dipérang dadi 2 bagean kalebu rahang sing disambungake menyang bagean utama kanggo nggawe bukaan lan nutup, nggawe ember trep kanggo njupuk bahan.

    Ukuran Terapan: Cocog karo excavator 1 nganti 50 ton.(Bisa disesuaikan kanggo tonase sing luwih gedhe).
    Karakteristik: Disambungake karo engsel, 2 bagean bisa nggawe fungsi kaya rahang sing nggawe manawa bahan bisa dicekel kanthi rapet lan dipindhah kanthi cara sing paling efisien lan hemat energi.

    Fitur & Keuntungan:

    Bahan: Plat alloy kekuatan dhuwur lan papan sing bisa dipakai kanthi kekuatan dhuwur WH60A, WH60C.NM400, HARDOX450. Kabeh bahan nggawe ember dadi luwih tahan aus.
    1. Nggunakake baja mangan Q345B / NM400, kekuatan dhuwur lan resistance nyandhang;
    2. Batang pin nganggo baja paduan 42CrMo kanthi jalur lenga sing dibangun, kekuatan dhuwur, lan kateguhan sing apik;
    3. Silinder lenga nganggo pipa honing lan segel minyak, kanthi wektu kerja sing cendhak lan umur layanan sing dawa;

    Opsional:

    hoses alangan cepet;
    Katup aman.

    Aplikasi:

    Ember nyekel penggali wis akeh digunakake ing pelabuhan, pabrik baja, pembangkit listrik, kapal, lan pabrik pengolahan sampah.Bisa uga diadaptasi kanggo crane menara, crane kapal, unloaders kapal, crane lelungan, lan jinis crane liyane.Ember Grab utamane digunakake kanggo ngresiki, mindhah, lan sing paling penting, ngatur bahan kanggo persiapan sadurunge pondasi ing situs konstruksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    MEREK MODEL
    KASUS CX130, CX130B, CX135sr, CX15B, Cx28SR, CX350B, Cx35SB, CX31B, CX31B, CX31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31, Cx31
    HITACHI EX27, EX35, EX100, EX120, EX130, EX135, EX200, EX210, EX220, EX230, EX300, EX370, EX400, EX550, EX55UR-3, EX58, EX60-1, EX700, EX750, EX700, EX750, EX100 ZX120, ZX135US, ZX140W-3, ZX160, ZX17U-2, ZX180LC-3, ZX200, ZX210, ZX225, ZX230, ZX240LC-3, ZX250LC-3, ZX270, ZX300, ZX30, ZX300, ZX300 ZX450-3, ZX50-2, ZX50U-2, ZX60, ZX600, ZX650-3, ZX60USB-3F, ZX70, ZX70-3, ZX75US, ZX80, ZX80LCK, ZX800, ZX850-3
    JCB 2CX, 3C, 3CX, 4CX, 8018, JCB8040
    JOHN DEERE JD120, JD160, JD200, JD240, JD270, JD315SJ, JD330
    KOMATSU PC10, PC100, PC110R, PC120, PC1250, PC130, PC135, PC138, PC150-5, PC160, PC200, PC220, PC228US, PC270, PC300, PC360, PC400, PC450, PC600, PC500, PC500
    KUBOTA KU45, KX-O40, KX080-3, KX101, KX121, KX151, KX161, KX41, KX61, KX71-2, KX91, KX61-2S, KX91-3S
    ULAT 302.5C, 303, 304, 305, 307, 308, 311, 312, 314, 315, 320, 322. , 345F, 350, 416, 420, 428
    DAEWOO S015, S035, S130, S140, S175, S180, S210, S220, S225, S280, S290, S300, S320, S330, S340LC-V, S35, S370LC-, S400
    DOOSAN DX27, DX35, DX140, DX140W, DX180LC, DX225LC, DX255LC, DX300, DX340LC, DX420LC, DX480LC, DX520LC, DX55/60R, DX80
    HYUNDAI R110-7, R120W, R130, R140, R145, R15, R16, R160, R170, R180, R200, R210, R220LC, R235, R250, R280R290, R320, R30, RLC-R320, R35, RLC-345 9, R500, R520, R55, R60CR-9, R75-5, R80
    KOBELCO SK025, SK027, SK030, SK032, SK035, SK040, SK045, SK050, SK070, SK075, SK100, SK120, SK125, SK135, SK140, SK170, SK200, SK210, SK220, SK30, SK5SR-2, SK220 SK320, SK330, SK350, SK400, SK480
    LIEBHERR 922,924
    SAMSUNG SE130LC, SE200, SE210LC, SE280LC, SE350LC
    SUMITOMO SH120, SH125X-3, SH135X, SH160-5, SH200, SH210, SH220, SH225, SH240, SH300, SH450
    VOLVO EC140, EC145C, EC160, EC180c, EC210, EC290, EC425, MX225LS, MX255s, MX365ls, MX565ls, MX555s, MX565ls, MX555, MX55LS, MX565LS, MX555, MX55LS, MX565LS, MX565LS, MX55LS W, SE130LC-3, SE130W-3, SE170W-3, SE210LC-3, SE240LC-3, SE280LC-3, SE360LC-3, SE460LC-3, SE50-3, EC700C
    YUCHAI YC15, YC18-2, YC18-3, YC25-2, YC30-2, YC35, YC45-7, YC55, YC60-7, YC65-2, YC85, YC135
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita