<img high = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Duwe pitakon? Telpon: +86 13918492477

PRODUKPRODUK

Lamaran

Lamaran

babagan kitababagan kita

Sugeng rawuh ing RANSUN

Ransun Bucket minangka pabrikan utama lan pedagang lampiran excavator lan loader. Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman nggawe, adol lan layanan bagian mesin konstruksi. Produk kita adol apik ing Eropa, Timur Tengah, Afrika, Asia Tenggara lan Amerika.

Kita nawakake macem-macem ember kanggo mesin saka 0,01m3 nganti 12m3 kanthi kapasitas ember kanggo macem-macem aplikasi. Aplikasi kasebut kalebu konstruksi ringan lan umum, konstruksi dalan lan rel uga industri tambang lan tambang.Kita nggawe kabeh ember merek nganggo baja berkualitas tinggi utawa bahan liyane. Kita bisa nawakake KOMATSU, CATERPILLAR, HYUNDAI, SUMITOMO, DAEWOO, KOBELCO, VOLVO, KATO lan ember KUBOTA.Kejabi ember standar, ember Rocky lan ember tugas abot, uga nawakake ember tujuan khusus, kayata ember Miring, ember jempol Hidrolik, ember Skeleton, ember Reresik, ember Grab, garu, ember shovel, ripper, ember loader ember ripper lan lampiran liyane kanggo excavator sampeyan…

layanan kitalayanan kita

  • __

    __

    Layanan Online 24h

  • __

    __

    Pabrik Mesin

  • __

    __

    Garansi 12 Wulan