<img high = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Duwe pitakon? Telpon: +86 13918492477

Excavator 4 ing 1 Ember

  • Excavator 4in1 Bucket

    Excavator 4in1 Ember

    Ember 4-in-1 uga diarani ember multi guna, nggabungake macem-macem aplikasi kanthi macem-macem jinis ember (ember, jupuk, leveler lan agul-agul) bebarengan. Ukuran Terapan: Kanggo 1 nganti 50 ton ing kahanan sing paling akeh, nanging kita bisa nggawe luwih gedhe kanggo sing dikarepake pelanggan. Karakteristik: Umumé, ember jinis iki umume nindakake tugas kanggo nambah fleksibilitas uga nambah efisiensi. Fungsi kasebut bisa dipérang dadi 2 bagean - mbukak (bisa digunakake minangka grapple an ...