< img dhuwur = "1" width = "1" style = "tampilan: ora ana" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Duwe pitakonan?Telpon: +86 13918492477

Excavator 4 in 1 Bucket

  • Excavator 4in1 Bucket

    Ember Excavator 4in1 Kab

    Ember 4-in-1 uga diarani minangka ember serbaguna, nggabungake macem-macem aplikasi saka macem-macem jinis ember (ember, nyekel, leveler lan blade) bebarengan.Ukuran Applied: Iku kanggo 1 kanggo 50 ton ing paling kahanan, nanging kita bisa nggawe luwih gedhe kanggo pas kabutuhan pelanggan.Karakteristik: Umume, ember jinis iki utamane nindakake tugas sing apik kanggo nambah fleksibilitas uga nambah efisiensi.Fungsi bisa dipérang dadi 2 bagean - bukaan (bisa dianggo minangka grapple lan ...