<img high = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Duwe pitakon? Telpon: +86 13918492477

Gunting Hidrolik

  • Excavator Hydraulic Shear

    Gunting Hidrolik Excavator

    Gunting hidrolik, uga dikenal minangka gunting bentuk elang, minangka piranti sing bisa mbukak lan nutup dening rahang kanggo nggayuh potongan. Ukuran Terapan: Sampeyan bisa ditrapake kanggo kabeh jinis merek excavator utama saka 1 nganti 50 ton. Karakteristik: Bilah ing sisih ngarep ora mung umure dawa amarga bisa ngetrapake sawetara proyek angel, nanging uga bisa diganti kanggo njaga pemotongan cepet lan efisien kaya biasane. Fitur: a. Narik desain ngarep lan mburi kanggo nyuda tunggul saka grou ...