<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: +86 13918492477

Nyukur hidrolik

  • Excavator Hydraulic Shear

    Nyukur hidrolik Excavator

    Gunting hidrolik, ogé katelah geser bentukna elang, mangrupikeun parangkat anu tiasa ngahontal sareng nutup ku rahang pikeun ngahontal motong. Ukuran Terapan: Éta tiasa diterapkeun pikeun sagala jinis mérek utama excavator tina 1 dugi 50 ton. Ciri: Sabeulah di sisi sanés sanés ngan ukur umur hirup panjang pikeun nangtung sababaraha proyék tangguh, tapi éta ogé tiasa diganti pikeun ngajaga motong anu gancang sareng éfisién sapertos biasa. Fitur: a. Tarik desain payun sareng tukang ngarobih tunggul kaluar tina grou ...