< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Qethje hidraulike

  • Qethje e skrapit celular

    Qethje e skrapit celular

    Qethja hidraulike, e njohur gjithashtu është një pajisje që mund të arrijë hapjen dhe mbylljen nga nofulla për të arritur prerjen.Madhësia e aplikuar: Mund të aplikohet për të gjitha llojet e markave kryesore të ekskavatorëve nga 1 deri në 50 ton.Karakteristikë: Tehu në anën e përparme nuk është vetëm me jetëgjatësi të gjatë shërbimi për të përballuar disa projekte të vështira, por është gjithashtu i zëvendësueshëm për të mbajtur prerje të shpejtë dhe efikase si gjithmonë.Veçoritë: a. Tërhiqni dizajnin e grepit përpara dhe mbrapa për të shkëputur trungjet nga toka ose për t'i rrotulluar ato për...
  • Qethje hidraulike eskavator

    Qethje hidraulike eskavator

    Qethja hidraulike, e njohur gjithashtu është një pajisje që mund të arrijë hapjen dhe mbylljen nga nofulla për të arritur prerjen.Madhësia e aplikuar: Mund të aplikohet për të gjitha llojet e markave kryesore të ekskavatorëve nga 1 deri në 50 ton.Karakteristikë: Tehu në anën e përparme nuk është vetëm me jetëgjatësi të gjatë shërbimi për të përballuar disa projekte të vështira, por është gjithashtu i zëvendësueshëm për të mbajtur prerje të shpejtë dhe efikase si gjithmonë.Veçoritë: a. Tërhiqni dizajnin e grepit përpara dhe mbrapa për të shkëputur trungjet nga toka ose për t'i rrotulluar ato për...