<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: +86 13918492477

PRODUKPRODUK

Aplikasi

Aplikasi

tentang Kamitentang Kami

Wilujeng sumping di RANSUN

Ransun Ember mangrupikeun pabrik sareng padagang excavator sareng lampiran loader anu ngarah. Kami gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina pembuatan, penjualan sareng jasa bagian mesin konstruksi. Produk kami ngajual ogé di Éropa, Wétan Tengah, Afrika, Asia Tenggara sareng Amérika.

Kami nawiskeun rangkeian lengkep ember pikeun mesin tina 0,01m3 dugi ka 12m3 dina kapasitas émbér pikeun rupa-rupa aplikasi. Aplikasi na kalebet konstruksi ringan sareng umum, konstruksi jalan sareng rel ogé industri tambang sareng pertambangan.Kami ngadamel sadaya ember mérek ku waja kualitas luhur atanapi bahan sanés. Urang tiasa nawiskeun KOMATSU, CATERPILLAR, HYUNDAI, SUMITOMO, DAEWOO, KOBELCO, VOLVO, KATO sareng KUBOTA ember.Di sagigireun ember standar, ember Rocky sareng ember tugas beurat, kami ogé nawiskeun ember tujuan khusus, sapertos Ngiringkeun ember, Ember jempol hidrolik, Ember Rorongkong, Ngabersihan ember, ember Candak, ngagaru, ember sekop, ripper, ember loader ember loader sareng lampiran sanésna pikeun excavator anjeun ...

jasa kamijasa kami

  • __

    __

    24h Layanan Online

  • __

    __

    Pabrik Mesin

  • __

    __

    Garansi 12 Bulan