<img jangkungna = "1" lebar = "1" style = "tampilan: euweuh" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Aya patarosan?Nelepon kami: +86 13918492477

Excavator 4 dina 1 Ember

  • Excavator 4in1 Bucket

    Excavator 4in1 Ember

    Ember 4-in-1 ogé disebut salaku ember multi-tujuan, ngagabungkeun sababaraha aplikasi tina tipena béda ember (ember, grab, leveler jeung sabeulah) babarengan.Ukuran Terapan: Ieu pikeun 1 nepi ka 50 ton dina kalolobaan kaayaan, tapi urang bisa nyieun leuwih badag pikeun nyocogkeun konsumén urang merlukeun.Ciri: Sacara umum, jenis ember ieu utamana ngalakukeun pakasaban hébat dina ngaronjatkeun versatility ogé ngaronjatkeun efisiensi.Fungsina tiasa dibagi jadi 2 bagian - bubuka (bisa dianggo salaku grapple sareng ...