<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Gaduh patarosan? Pasihan kami nelepon: +86 13918492477

Excavator 4 in 1 Ember

  • Excavator 4in1 Bucket

    Excavator 4in1 Ember

    LIPI 4-in-1 ogé disebut salaku émbér multi-tujuan, ngagabungkeun sababaraha aplikasi tina tipena béda émbér (ember, grab, leveler sareng agul) sasarengan. Ukuran anu Diterapkeun: Éta pikeun 1 dugi 50 ton dina kaayaan anu paling, tapi urang tiasa ngajantenkeun langkung ageung pikeun pas anu diperyogikeun ku konsumén. Karakteristik: Sacara umum, jenis ember ieu biasana damel pisan dina ningkatkeun kagunaan ogé ningkatkeun épisiénsi. Fungsi na tiasa dibagi kana 2 bagian - muka (tiasa dianggo salaku grapple an ...