< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Ekskavator 4 në 1 Kovë

  • Kovë ekskavator 4 në 1

    Kovë ekskavator 4 në 1

    Një kovë 4-në-1 e referuar gjithashtu si një kovë me shumë qëllime, kombinon aplikime të shumta të llojeve të ndryshme të kovave (kovë, kapëse, nivelues dhe teh) së bashku.Madhësia e aplikuar: Është për 1 deri në 50 ton në shumicën e rrethanave, por ne mund ta bëjmë atë më të madh për t'iu përshtatur kërkesave të klientëve.Karakteristikë: Në përgjithësi, kjo lloj kovash kryesisht bën një punë të shkëlqyer në rritjen e shkathtësisë si dhe në përmirësimin e efikasitetit.Funksioni mund të ndahet në 2 pjesë - hapje (mund të funksionojë si kapje dhe ...