< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Багер 4 во 1 Кофа

  • Excavator 4in1 Bucket

    Кофа со багер 4 во 1

    Кофата 4-во-1, позната и како повеќенаменска кофа, комбинира повеќекратни апликации од различни типови на корпи (кофа, грабеж, израмнувач и сечило) заедно.Применета големина: Тоа е за 1 до 50 тони во повеќето околности, но ние би можеле да го направиме поголем за да одговара на барањата на клиентите.Карактеристика: Општо земено, овој тип на корпа главно прави одлична работа во зголемувањето на разновидноста, како и во подобрувањето на ефикасноста.Функцијата би можела да се подели на 2 дела - отворање (може да работи како зафат и...