< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Најдобар помошник за скрининг на песок и камен—— Ротациона корпа за скрининг RSBM

1. Вовед :

· Ако барате ефикасна, издржлива и прифатлива корпа за скрининг за скрининг и дробење природни материјали, тогаш размислете за користење на ротациона корпа за скрининг RSBM.Преку нашиот дизајн, корпата за скрининг е идеална алатка за скрининг на демонтирани материјали, отпад, камена почва итн.

 

2. Опис на производот: Карактеристики и технички опис

· Ротационата корпа за скрининг RSBM има уникатен принцип на работа, има поголема моќ за избирање и дробење.Односот на перформансите на оваа корпа за скрининг е повисок од конвенционалните корпи за сито.Кофата ги чува поголемите фрагменти и дозволува малите парчиња да се прелистуваат низ решетките.

· Кофата за скрининг RSBM е ефикасен уред кој има голема ротирачка моќ.Со толку многу карактеристики, корпата за скрининг нуди многу предности и предности во однос на стандардните корпи за скрининг што може да се најдат на пазарот.

· Кофата за скрининг RSBM е направена од висококвалитетен материјал кој не дозволува кршениот материјал да влијае на перформансите на корпата.

· Кофата за проверка на RSBM може да го намали времето на дробење за дури 60%.Произведена со висококвалитетен материјал, корпата за скрининг гарантира долг животен век и доверливост.

                

 

 

3. Апликација:

· Кофата со ротирачки екран е идеален додаток за отстранување на камена почва, избирање камења и чакал во реките, чистење на плажите, делење материјали при работа на уривање или избор и повторна употреба на подигнато земјиште за покривање на цевки и цевки за дистрибуција.

              

 

4. Нашето ветување:

· Како горд сопственик на корпата RanSun, важно е да останете задоволни. Без разлика каков тип на корпа RanSun ќе изберете, вие секогаш избирате квалитет и ќе видите дека корпата Ransun ќе го гарантира вашиот квалитет.

       


Време на објавување: Декември-30-2021 година