<img height = "1" width = "1" style = "display: no" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање? Јавете ни се: +86 13918492477

Кофа со скелет

  • Skeleton Bucket

    Кофа со скелет

    Изменета кофа со својот главен дел за полнење одделени со празнини за да се пробијат поголеми парчиња супстанција, избегнувајќи губење време за оддалечување на непотребните материјали. Познато е и како кофи за скрининг, кофи за тресење, кофи за просејување и сортирање кофи (или кофи за сортирање). Применета големина: Одговара багер од 1 до 50 тони. (Може да се прилагоди за поголема тонажа). Карактеристично: Прво, големината или мрежите внатре може да се прилагодат во идеалниот простор на клиентите. Второ, прилозите ...