< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Трапезоидна кофа

  • Трапезоидна кофа

    Трапезоидна кофа

    Трапезоидна кофа, позната и како кофа со V или V кофа, е именувана по дизајнот кој има трапезоиден изглед.Применета големина: Тоа е за 1 до 50 тони во повеќето околности, но ние би можеле да го направиме поголем за да одговара на потребите на клиентите.Карактеристично: а.И типот на сечилото (едно и двоен) и типот на заби може да се направат за различни потреби.б.Уникатниот изглед, чија горна ширина е многу подолга од долната, овозможува ровот или каналот да бидат несоодветни димензии и права форма...