<img height = "1" width = "1" style = "display: no" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање? Јавете ни се: +86 13918492477

Кофа со ровови

  • Trenching Buckets

    Кофи со ровови

    Кофа за копање, ака кофа или тесна кофа, е додаток изграден за правење ровови во одредени средини. Применета големина: Одговара багер од 1 до 50 тони. (Може да се прилагоди за поголема количина на тон) Карактеристично: Со потесна форма во споредба со другите кофи, копачката за копање може да функционира добро во одредени ограничени работни средини за да се осигура дека оди длабоко во ровови. Опис на стоката: Разновидност на ширини и форми, како што се триаголник и трапез, итн Висока ...
  • Slab Buckets

    Кофи со плочи

    Со посебен дизајн за носење, кофата со плочи е со целосен тенок изглед и заоблена долна плоча што се разликува од редовната кофа за копање. Применлива големина: Поради својата специјалност, нејзината 'применлива големина треба да се започне од 12 тони. Карактеристично: Прво, неговиот тенок изглед гарантира дека плочите ќе се вклопат совршено без да паѓаат поради преширок. Второ, со заоблен облик, тој може цврсто да го држи чеша без околност дека чеша ќе падне поради бала ...