< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Прилози за подигнувач

  • Кофа за натоварувач

    Кофа за натоварувач

    Тоа е основна, но разновидна алатка која се користи на натоварувач за редовни работи како што се товарење материјали во камиони или автомобили.Применлива големина: Применлива од 0,5 до 36 m³.Карактеристика: Прво, овој тип на корпа, која се разликува од обичната (стандарден тип) корпа за натоварувач, е со поголема издржливост што бара за проекти со висок интензитет.Второ, опремена со раб или заби со завртки, нашата корпа за натоварувач добро функционира во поцврста состојба на земјата што вклучува фини шут карпи и руда.Широк и с...