< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Кофа за багер

 • Heavy Duty Rock Bucket

  Тешка рок кофа

  Тешка карпеста кофа, како најсилна од четири основни корпи, е со обвивки за потпетици и топчиња отпорни на абење за најдобра заштита.Применета големина: корпите за багери RSBM се приспособени да одговараат на вашата машина од 0,1 т-120 т.Имаме голем избор на корпи за багери за популарни брендови како што се CATERPILLAR, HITACHI, HYUNDAI, KOBELCO, CASE, DOOSAN, KOMATSU, KUBOTA, John Deere, LIEBHERR, SAMSUNG, VOLVO, YUCHAI, SANY, LIUGODABWW и многу други, J. .Карактеристика: Со поголемо абење-...
 • Heavy Duty Bucket

  Тешка кофа

  Стандардна корпа со напредни додатоци (уште еден страничен секач за заштита на рамката и плочи отпорни на абење за напредување) за да одговараат на работи кои бараат робусност.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристика: Подебелите плочи за абење функционираат подобро од општите за подолготрајно користење.Примена: Тешките корпи се за работи кои бараат материјали со релативно висока јачина, како што се асфалтирање, асфалт, лесно кршење, рушење...
 • Standard Bucket

  Стандардна кофа

  Кофата GP (општа предлог) позната и како стандардна корпа, е една од најчестите додатоци за багери за копање и товарење.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристика: заострениот дизајн ја зголемува длабочината на корпата, создавајќи поефикасен капацитет за товарење.И за време на работата, страничните секачи на секоја страна може да направат добра работа во заштитата на рамката.Примена: GP корпите можат добро да работат во општите глинени ископувања...
 • Skeleton Bucket

  Кофа за скелет

  Модифицирана корпа со нејзиниот главен дел за полнење одвоен со празнини за да се овозможи пропаѓање на поголеми парчиња супстанција, избегнувајќи губење време при префрлање на непотребните материјали.Познат е и како корпи за скрининг, кофи за шејкер, кофи за просејување и корпи за сортирање (или кофи за сортирање).Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристика: Прво, големината или решетките внатре може да се прилагодат во идеалниот простор на клиентите.Второ, прилозите...
 • Mud Bucket

  Кофа со кал

  Исто така, специјално дизајнирана кофа без никакви заби во основа за чистење на местата што се обработени, така што би се одржувала чистотата, и затоа овој тип на корпа е познат и како кофа за чистење или кофа за тесто.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристично: а.Двојните сечила ќе се нанесат на корпата за кал со поголема големина за да се обезбеди издржливост.б.Кај типот со двојни ножеви, завртките за прицврстување овозможуваат конвенција...
 • Trenching Buckets

  Кофи за ровови

  Кофа за копање, или кофа за ровови или тесна корпа, е додаток изграден за правење ровови во одредени средини.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се приспособи за поголема тонажа) Карактеристика: со потесен облик во споредба со другите корпи, кофата за копање може добро да функционира во одредени ограничени работни средини за да се увери дека оди длабоко во ровови.Опис на стоката: Разновидност на широчини и форми, како триаголник и трапез и др. Високо ...
 • Trapezoidal Bucket

  Трапезоидна кофа

  Трапезоидна кофа, позната и како кофа со V-ров или V корпа, е именувана по дизајнот кој има трапезоиден изглед.Применета големина: Тоа е за 1 до 50 тони во повеќето околности, но ние би можеле да го направиме поголем за да одговара на потребите на клиентите.Карактеристично: а.И типот на сечилото (едно и двоен) и типот на заби може да се направат за различни потреби.б.Уникатниот изглед, чија горна ширина е многу подолга од долната, дозволува ровот или каналот да бидат со несоодветна големина и правилен облик...
 • Excavator Tilt Bucket

  Кофа за навалување на багерот

  Кофите за навалување RSBM се дизајнирани за чистење на ровот и наклонето ниво.Кофата за навалување изгледа слично на стандардна кофа за багер, освен за нејзината карактеристика за нишање.Дизајнот внатре му овозможува да се врти вкупно 90 степени (45 степени на секоја страна).Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристично: а.Цревата што поддржуваат вртење се организирани на едната страна за да се осигури дека нема да пречат на која било функција.б.опционалните вентили ...
 • Rotating Screening Bucket

  Ротирачка корпа за скрининг

  Како што кажува името, овој тип на корпа комбинира скрининг (што се однесува на решетките внатре) и ротирачки (поради обликот на барабанот).Применета големина: Поради високите технички карактеристики, оваа корпа одговара на релативно поголеми димензии.Карактеристика: а. Просторот на решетките може да се прилагоди на 10*10мм за минимум и 30*150мм за максимум.б.Дизајнот на барабанот за скрининг, опремен со ротирачки, овозможува корпата да се ротира со голема брзина за да ги просее непотребните материи надвор.Апликација...
 • Slab Buckets

  Плоча кофи

  Со специфичен дизајн за носење, кофата од плочи е со целокупен тенок изглед и закривена долна плоча која се разликува од обичната кофа за копање.Применлива големина: Поради неговата специјалност, нејзината применлива големина треба да започне од 12 тони.Карактеристично: Прво, неговиот тенок изглед гарантира дека шкрилците ќе се вклопат совршено без да паѓаат поради преголема ширина.Второ, со заоблен облик можеше цврсто да го држи шкрилот без околноста да падне шкрилецот од бала...
 • Orange Peel Grapple

  Кора од портокал

  Овој тип на кофа е со 3 (или повеќе) вилици закачени до врвот, формирани во форма на кора од портокал.Постојат 2 категории - со или без ротационен, што се решава според структурата во облик на тркало под ушната плоча.Применета големина: Поради високите технички карактеристики, оваа корпа одговара на релативно поголеми димензии.Карактеристика: Неговиот хидрауличен систем ја контролира корпата да се отвори за да се фаќа додека операторот на кранот дозволува да се подигне.Специјално дизајниран за ракување и подигање, портокалот...
 • Clamshell Bucket

  Кофа со школки

  Со две парчиња корпи механички закачени во средината, корпата од школки е именувана по нејзиниот изглед во облик на мида со внатрешен волумен и софистициран дизајн.Главниот дел за копање, познат како сечење, е прикачен со држач/хангар за вертикално вадење.Применлива големина: се применува за багер од 1 до 50 тони и може да биде дизајниран поголем за прилагодување.Карактеристика: Прво, дизајнот на неговите вертикални цилиндри и шипки гарантираат голема пенетрација во земјата за ди...
 • Rock Bucket

  Рок кофа

  Покрај редовната конфигурација, корпите за карпи се со армирани плочи, штитници за усни и странично отпорни блокови за подобрување.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристика: Материјалот со повисок квалитет (NM 400, на пример) може да се приспособи според барањата за да се одржи подолготрајна употреба и силна носивост.Примена: Кофите за карпи може да издржат потешки работи, како што е ископување тврд чакал измешан со тврда почва, подтврда ...
 • Excavator 4in1 Bucket

  Кофа со багер 4 во 1

  Кофата 4-во-1, позната и како повеќенаменска кофа, комбинира повеќекратни апликации на различни типови корпи (кофа, грабеж, израмнувач и сечило) заедно.Применета големина: Тоа е за 1 до 50 тони во повеќето околности, но ние би можеле да го направиме поголем за да одговара на потребите на клиентите.Карактеристика: Општо земено, овој тип на корпа главно прави одлична работа во зголемувањето на разновидноста, како и во подобрувањето на ефикасноста.Функцијата би можела да се подели на 2 дела - отворање (може да работи како зафат и...
 • Grapple Bucket

  Кофа за грејпл

  Кофа поделена на 2 дела вклучувајќи вилица поврзана со главниот дел за да се отвори и затвора, што ја прави корпата погодна за грабање материјали.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристика: Поврзани со шарка, двата дела би можеле да создадат функција слична на вилицата која осигурува дека материјалите може да се држат цврсто и да се оддалечат на најефикасен и најштедлив начин.Карактеристики и придобивки: Материјали: Висока јачина ало...