< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Здроби пулверизатор

  • Механички пулверизатор за бетон

    Механички пулверизатор за бетон

    Механички пулверизатор е тип на машина која го дроби урнатиот материјал помеѓу едната фиксирана и другата подвижна вилица за да ја намали големината на честичките и да го одвои железото од другиот материјал.Одговара на багери од 1 до 50 тони (Може да биде поголем за приспособен).Карактеристика: ротирачките пулверизатори за уривање се направени од челик со тежок товар кој нуди издржливост и цврстина на кои може да се потпрете.Примена: Со рационализиран дизајн и моќна способност за ротација, механички прав за прав ...
  • Хидрауличен пулверизатор

    Хидрауличен пулверизатор

    Овој тип на пулверизатор, кој содржи хидрауличен систем во внатрешноста што го прави замислен како прв и најважен за уривање на бетон и арматура, е подобрена верзија од механички тип.Хидрауличниот пулверизатор е составен од тело, хидрауличен цилиндар, подвижна вилица и фиксирана вилица.Надворешниот хидрауличен систем нуди хидрауличен притисок за хидрауличниот цилиндар за да се направи подвижната вилица и фиксираната вилица да се отвораат и затвораат за да се постигне ефект на дробење предмети.Одговара на багери од 1 до 50 тони (...