<img height = "1" width = "1" style = "display: no" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање? Јавете ни се: +86 13918492477

Генерал кофа

  • Standard Bucket

    Стандардна кофа

    Кофа со GP (општ предлог) позната и како стандардна кофа, е една од најчестите прилози за багери за копање и полнење. Применета големина: Одговара багер од 1 до 50 тони. (Може да се прилагоди за поголема тонажа). Карактеристично: Заострениот дизајн ја зголемува длабочината на кофата, создавајќи поефикасен капацитет за полнење. И за време на работата, страничните секачи од секоја страна може да завршат добра работа во заштитата на рамката. Апликација: Кофи за GP може да се претстават добро во општ ископ на глина ...