< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Кофа со кал

  • Кофа со кал

    Кофа со кал

    Исто така, специјално дизајнирана кофа без никакви заби во основа за чистење на местата што се обработени, за да се одржува чистотата, и затоа овој тип на кофа е познат и како кофа за чистење или кофа за тесто.Применета големина: Одговара на багер од 1 до 50 тони.(Може да се прилагоди за поголема тонажа).Карактеристично: а.Двојните сечила ќе се нанесат на корпата за кал со поголема големина за да се обезбеди издржливост.б.Кај типот со двојни ножеви, завртките за прицврстување овозможуваат конвенција...