< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Брзо прицврстување

 • Hydraulic Quick Hitch

  Хидраулично брзо прицврстување

  Хидрауличната брза закачување е слична на механичката, освен хидрауличниот систем во внатрешноста кој овозможува самиот уред да функционира подобро.Одговара на багери од 1 до 50 тони (Може да биде поголем за приспособен).Карактеристично: а.Во комбинација со силата, издржливоста и безбедноста, хидрауличната брза спојка содржи голем број карактеристики кои го минимизираат ризикот од каква било штета при работа, како и обезбедуваат робустен дизајн за максимизирање на животниот век на производот.б.Двоен безбедносен систем.Прекинувач во т...
 • Mechanical Quick Hitch

  Механичко брзо прицврстување

  Брзите спојки (исто така наречени брзи спојки) се користат кај градежните машини за да се овозможи брза промена на корпите и приклучоците на машината.Тие ја отстрануваат потребата од користење чекани за рачно истерување и вметнување на игличките за прицврстување за приклучоците.Тие можат да се користат на багер, мини багер, натоварувач со ровокопачи и така натаму.Можеме да обезбедиме три типа: рачен тип, хидрауличен тип и тип на навалување.Рачното кукање, познато и како брза спојка, е еден од најефикасните начини за менување на копање...
 • RSBM Semi-automatic Quick Hitch

  RSBM Полуавтоматско брзо прицврстување

  Брзите спојки (исто така наречени брзи спојки) се користат кај градежните машини за да се овозможи брза промена на корпите и приклучоците на машината.Тие ја отстрануваат потребата од користење чекани за рачно истерување и вметнување на игличките за прицврстување за приклучоците.Тие можат да се користат на багер, мини багер, натоварувач со ровокопачи и така натаму.Можеме да обезбедиме три типа: рачен тип, хидрауличен тип и тип на навалување.Полуавтоматската брза спојка, позната и како брза спојка, е еден од најефикасните начини за да се...
 • Tilt Quick Hitch

  Брзо навртување на навалување

  Брзите спојки (исто така наречени брзи спојки) се користат кај градежните машини за да се овозможи брза промена на корпите и приклучоците на машината.Тие ја отстрануваат потребата од користење чекани за рачно истерување и вметнување на игличките за прицврстување за приклучоците.Тие можат да се користат на багер, мини-багер, натоварувач со ровокопач итн.Можеме да обезбедиме три вида: рачен тип, хидрауличен тип и тип на навалување.Хидрауличното брзо закачување со навалување, кое е позајакнат тип од хидрауличниот, е со плочка...