< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Thërrmues Pulverizer

  • Pulverizues mekanik i betonit

    Pulverizues mekanik i betonit

    Pulverizuesi mekanik është një lloj makinerie që shtyp materialin e prishur midis një nofulle fikse dhe tjetrës në lëvizje për të zvogëluar madhësinë e grimcave dhe për të ndarë hekurin nga materiali tjetër.Përshtatet me ekskavatorë 1 deri në 50 tonë (Mund të jetë më i madh për të personalizuar).Karakteristikë: Pulverizuesit rrotullues të prishjes janë të ndërtuar nga çeliku me detyrë të rëndë që ofron qëndrueshmëri dhe forcë në të cilat mund të mbështeteni.Aplikimi: Me një dizajn të efektshëm dhe aftësi të fuqishme rrotullimi, një pluhur mekanik ...
  • Pulverizues hidraulik

    Pulverizues hidraulik

    Ky lloj pluhuri, i cili përmban një sistem hidraulik brenda i cili e bën atë të konceptuar si i pari dhe kryesori për prishjen e betonit dhe armaturës, është versioni i përmirësuar i tipit mekanik.Pulverizuesi hidraulik përbëhet nga trupi, cilindër hidraulik, nofulla e lëvizshme dhe nofulla fikse.Sistemi hidraulik i jashtëm ofron presion hidraulik për cilindrin hidraulik për të bërë nofullën e lëvizshme dhe nofullën fikse të hapur dhe të mbyllur për të arritur efektin e shtypjes së objekteve.Përshtatet me ekskavatorë 1 deri në 50 ton (...