<img height = "1" width = "1" style = "display: no" src = "https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање? Јавете ни се: +86 13918492477

Багер Рике

  • Excavator Rake

    Багер Рике

    Гребло, тоа е додаток со заби од предната страна за метење на долги или гломазни остатоци оставени на земја. Применета големина: Тоа е за 1 до 50 тони под повеќето околности, но можеме да го направиме поголем за да одговара на потребите на клиентите. Карактеристично: Гребло може најдобро да функционира при туркање и израмнување на материјалите оставени на земја. Врз основа на оваа работа, одговара на секаде каде што е потребна способност за чистење и расчистување. Откако ќе бидат готови сите проекти, ништо не одговара на расчистување на земјата повеќе од гребло. А ...