< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kova e Përgjithshme

  • Kovë standarde

    Kovë standarde

    Kova GP (propozim i përgjithshëm) i njohur gjithashtu si kovë standarde, është një nga bashkëngjitjet më të zakonshme për ekskavatorët për gërmim dhe ngarkim.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Dizajni i ngushtuar rrit thellësinë e kovës, duke krijuar kapacitet ngarkimi më efikas.Dhe gjatë punës, prerëset anësore në secilën anë mund të bëjnë një punë të mirë në mbrojtjen e kornizës.Aplikimi: Kovat GP mund të performojnë mirë në gërmimet e përgjithshme të argjilës...