< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Shtojcat e ngarkuesit

  • Kova e ngarkuesit

    Kova e ngarkuesit

    Është një mjet bazë por i gjithanshëm që përdoret në ngarkues për punë të rregullta si ngarkimi i materialeve në kamionë ose makina.Madhësia e aplikueshme: E aplikueshme nga 0,5 deri në 36 m³.Karakteristikë: Së pari, kjo lloj kovë, e cila ndryshon nga kova e ngarkuesit të rregullt (të tipit standard), është me më shumë qëndrueshmëri që kërkon për projekte me intensitet të lartë.Së dyti, e pajisur me buzë ose dhëmbë me bulona, ​​kova jonë e ngarkuesit funksionon mirë në kushtet më të vështira të tokës që përfshin shkëmbinj të imët dhe mineral.E gjerë dhe s...