< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kovë balte

  • Kovë balte

    Kovë balte

    Gjithashtu një kovë e projektuar posaçërisht pa dhëmbë, kryesisht për pastrimin e vendeve që janë punuar, kështu që pastërtia do të ruhet, dhe kjo është arsyeja pse kjo lloj kovash njihet edhe si kovë pastrimi ose kovë për brumin.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: a.Teh të dyfishtë do të aplikohen në kovën e baltës me një madhësi më të madhe për të siguruar qëndrueshmëri.b.Në llojin me tehe të dyfishta, bulonat për fiksim mundësojnë konven...