< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Ngjitje e shpejtë

 • Hydraulic Quick Hitch

  Ngjitës i shpejtë hidraulik

  Ngjitësja e shpejtë hidraulike është e ngjashme me atë mekanike me përjashtim të sistemit hidraulik brenda i cili lejon vetë pajisjen të funksionojë më mirë.Përshtatet me ekskavatorë 1 deri në 50 tonë (Mund të jetë më i madh për të personalizuar).Karakteristikë: a.I kombinuar me forcën, qëndrueshmërinë dhe sigurinë, një lidhës i shpejtë hidraulik përmban një sërë veçorish që minimizojnë rrezikun e ndonjë dëmi të shkaktuar gjatë funksionimit, si dhe siguron një dizajn të fortë për të maksimizuar jetëgjatësinë e produktit.b.Sistemi i dyfishtë i sigurisë.Një ndërprerës në t...
 • Mechanical Quick Hitch

  Ngjitës i shpejtë mekanik

  Çiftuesit e shpejtë (të quajtur edhe goditje të shpejta) përdoren me makinat e ndërtimit për të lejuar ndryshimin e shpejtë të kovave dhe bashkëngjitjeve në makinë.Ata heqin nevojën për të përdorur çekiçët për të nxjerrë me dorë dhe për të futur kunjat e montimit për bashkëngjitjet.Ato mund të përdoren në ekskavator, mini-ekskavator, ngarkues skavator e kështu me radhë.Ne mund të ofrojmë tre lloje: Lloji manual, lloji hidraulik dhe lloji i animit.Mbërthimi i shpejtë manual, i njohur gjithashtu si bashkues i shpejtë, është një nga mënyrat më efikase për të ndryshuar gërmimin...
 • RSBM Semi-automatic Quick Hitch

  Ngjitës i shpejtë gjysmë automatik RSBM

  Çiftuesit e shpejtë (të quajtur edhe goditje të shpejta) përdoren me makinat e ndërtimit për të lejuar ndryshimin e shpejtë të kovave dhe bashkëngjitjeve në makinë.Ata heqin nevojën për të përdorur çekiçët për të nxjerrë me dorë dhe për të futur kunjat e montimit për bashkëngjitjet.Ato mund të përdoren në ekskavator, mini-ekskavator, ngarkues skavator e kështu me radhë.Ne mund të ofrojmë tre lloje: Lloji manual, lloji hidraulik dhe lloji i animit.Lidhja e shpejtë gjysmë automatike, e njohur edhe si bashkues i shpejtë, është një nga mënyrat më efikase për të...
 • Tilt Quick Hitch

  Ngjitje e shpejtë

  Çiftuesit e shpejtë (të quajtur edhe goditje të shpejta) përdoren me makinat e ndërtimit për të lejuar ndryshimin e shpejtë të kovave dhe bashkëngjitjeve në makinë.Ata heqin nevojën për të përdorur çekiçët për të nxjerrë me dorë dhe për të futur kunjat e montimit për bashkëngjitjet.Ato mund të përdoren në ekskavator, mini-ekskavator, skavator, e kështu me radhë.Ne mund të ofrojmë tre lloje: Lloji manual, tip hidraulik dhe tip i pjerrët.Mbërthimi i shpejtë me anim hidraulik, i cili është lloji më i përmirësuar se ai hidraulik, është me pllakë...