< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kovë me skelet

  • Kovë me skelet

    Kovë me skelet

    Një kovë e modifikuar me pjesën e saj kryesore të ngarkimit të ndarë nga boshllëqe për të lejuar që copa më të mëdha të substancës të bien, duke shmangur humbjen e kohës duke larguar materialet e panevojshme.Njihet gjithashtu si kova kontrolluese, kova shaker, kova shoshitëse dhe kova renditjeje (ose kova klasifikimi).Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Së pari, madhësia ose rrjetat brenda mund të personalizohen në hapësirën ideale të klientëve.Së dyti, bashkëngjitjet...