< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kovë ekskavator

 • Heavy Duty Rock Bucket

  Kovë me gurë të rëndë

  Kova e rëndë me gurë, si më e forta në katër kova bazë, është me mbulesa thembra dhe topa rezistente ndaj konsumit për mbrojtjen më të mirë.Madhësia e aplikuar: Kovat e ekskavatorit RSBM janë përshtatur për t'iu përshtatur makinës suaj nga 0.1t-120t.Kemi një përzgjedhje të madhe kovash ekskavatorësh për markat e njohura si CATERPILLAR, HITACHI, HYUNDAI, KOBELCO, CASE, DOOSAN, KOMATSU, KUBOTA, John Deere, LIEBHERR, SAMSUNG, VOLVO, YUCHAI, SANY, LIUGOOOB, J. .Karakteristikë: Me konsum më të madh-...
 • Heavy Duty Bucket

  Kovë e rëndë

  Kovë standarde me bashkëngjitje të avancuara (një prerës tjetër anësor për mbrojtjen e kornizës dhe pllaka rezistente ndaj konsumit për avancim) për t'iu përshtatur punëve që kërkojnë qëndrueshmëri.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Pllakat e veshjes më të trasha funksionojnë më mirë se ato të përgjithshme për përdorim më të gjatë.Aplikimi: Kovat e rënda janë për punët që kërkojnë materiale relativisht të forta, të tilla si shtrimi, asfalti, thyerja e lehtë, prishja...
 • Standard Bucket

  Kovë standarde

  Kova GP (propozim i përgjithshëm) i njohur gjithashtu si kovë standarde, është një nga bashkëngjitjet më të zakonshme për ekskavatorët për gërmim dhe ngarkim.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Dizajni i ngushtuar rrit thellësinë e kovës, duke krijuar kapacitet ngarkimi më efikas.Dhe gjatë punës, prerëset anësore në secilën anë mund të bëjnë një punë të mirë në mbrojtjen e kornizës.Aplikimi: Kovat GP mund të performojnë mirë në gërmimet e përgjithshme të argjilës...
 • Skeleton Bucket

  Kovë me skelet

  Një kovë e modifikuar me pjesën e saj kryesore të ngarkimit të ndarë me boshllëqe për të lejuar që copa më të mëdha të substancës të bien, duke shmangur humbjen e kohës duke larguar materialet e panevojshme.Njihet gjithashtu si kova kontrolluese, kova shaker, kova shoshitëse dhe kova renditjeje (ose kova klasifikimi).Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Së pari, madhësia ose rrjetat brenda mund të personalizohen në hapësirën ideale të klientëve.Së dyti, bashkëngjitjet...
 • Mud Bucket

  Kovë balte

  Gjithashtu një kovë e projektuar posaçërisht pa asnjë dhëmb, kryesisht për pastrimin e vendeve që janë punuar, kështu që pastërtia do të ruhet, dhe kjo është arsyeja pse kjo lloj kovash njihet edhe si kovë pastrimi ose kovë për brumin.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: a.Teh të dyfishtë do të aplikohen në kovën e baltës me një madhësi më të madhe për të siguruar qëndrueshmëri.b.Në llojin me tehe të dyfishta, bulonat për fiksim mundësojnë konven...
 • Trenching Buckets

  Kova për hapjen e kanaleve

  Kova e gërmimit, e njohur ndryshe si kova e gërmimit ose kova e ngushtë, është një shtojcë e ndërtuar për bërjen e kanaleve në mjedise të caktuara.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh) Karakteristikë: Me një formë më të ngushtë në krahasim me kova të tjera, një kovë gërmimi mund të funksionojë mirë në disa mjedise të kufizuara pune për të siguruar që ajo të futet thellë në llogore.Përshkrimi i mallit: Shumëllojshmëri gjerësish dhe formash, si trekëndësh dhe trapez, etj. E lartë ...
 • Trapezoidal Bucket

  Kovë trapezoidale

  Kova trapezoidale, e njohur gjithashtu si kovë me hendek V ose kovë V, është emërtuar nga dizajni i cili përmban një pamje trapezoidale.Madhësia e aplikuar: Është për 1 deri në 50 ton në shumicën e rrethanave, por ne mund ta bëjmë atë më të madh për t'iu përshtatur kërkesave të klientëve.Karakteristikë: a.Të dy tehut (të vetëm ose të dyfishtë) dhe tipi i dhëmbëve mund të bëhen për nevoja të ndryshme.b.Pamja unike, gjerësia e sipërme e së cilës është shumë më e gjatë se ajo e poshtme, lejon që kanali ose kanali të kenë madhësi të papërshtatshme dhe formë të drejtë...
 • Excavator Tilt Bucket

  Kovë me pjerrësi të ekskavatorit

  Kovat e pjerrëta RSBM janë projektuar për pastrimin e kanaleve dhe klasifikimin e pjerrët.Kova e pjerrët duket e ngjashme me një kovë standarde të ekskavatorit, me përjashtim të veçorisë së saj të lëkundjes.Dizajni brenda e lejon atë të rrotullohet 90 gradë në total (45 gradë në secilën anë).Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: a.Zorrat që mbështesin rrotullimin janë të organizuar në njërën anë për të siguruar që nuk do të ndërhyjnë në asnjë funksion.b.valvulat opsionale ...
 • Rotating Screening Bucket

  Kovë rrotulluese e ekranit

  Siç tregon emri, ky lloj kovash kombinon ekranin (që i referohet rrjetave brenda) dhe rrotullimin (për shkak të formës së daulles).Madhësia e aplikuar: Për shkak të karakteristikave të larta teknike, kjo kovë i përshtatet madhësive relativisht më të mëdha.Karakteristikë: a. Hapësira e rrjetave mund të rregullohet në 10*10mm për minimumin dhe 30*150mm për maksimum.b.Dizajni i kazanit të ekranit, i paraqitur me rrotullues, lejon kovën të rrotullohet me shpejtësi të lartë në mënyrë që të sitë substancat e panevojshme jashtë.Aplikacion...
 • Slab Buckets

  Kova me pllaka

  Me një dizajn të veçantë për mbajtje, një kovë me pllaka është me pamje të përgjithshme të hollë dhe një pllakë të lakuar të poshtme e cila ndryshon nga kova e zakonshme e gërmimit.Madhësia e aplikueshme: Për shkak të specialitetit të saj, madhësia e saj e aplikueshme duhet të fillojë nga 12 ton.Karakteristikë: Së pari, pamja e saj e hollë garanton që pllakat të përshtaten në mënyrë perfekte pa rënë për shkak të gjerësisë së tepërt.Së dyti, me një formë të lakuar, mund të mbante fort pllakën pa u rrëzuar pllakë nga bala...
 • Orange Peel Grapple

  Përplasje e lëvozhgës së portokallit

  Kjo lloj kovash është me 3 (ose më shumë) nofulla të varura në majë, të formuara në formën e një lëvozhge portokalli.Ka 2 kategori - me ose pa një rrotullues, i cili përcaktohet nga një strukturë në formë rrote nën pllakën e veshit.Madhësia e aplikuar: Për shkak të karakteristikave të larta teknike, kjo kovë i përshtatet madhësive relativisht më të mëdha.Karakteristikë: Sistemi i tij hidraulik kontrollon hapjen e kovës për kapje ndërsa operatori i vinçit e lejon atë të ngrihet.E projektuar posaçërisht për manovrim dhe ngritje, portokalli...
 • Clamshell Bucket

  Kovë goce molusqesh

  Me dy copa kova të varura mekanikisht në mes, kova e gocës e ka marrë emrin nga pamja e saj në formë goce me volum të brendshëm dhe dizajn të sofistikuar.Pjesa kryesore e gërmimit, e njohur ndryshe si skaji prerës, është ngjitur nga një kllapa/hangar për gërmim vertikal.Madhësia e aplikueshme: Është e aplikueshme për ekskavator 1 deri në 50 tonë dhe mund të projektohet më i madh për personalizim.Karakteristikë: Së pari, dizajni i cilindrave të tij vertikal dhe rrathëve garantojnë depërtim të lartë në tokë për di...
 • Rock Bucket

  Kovë shkëmbi

  Përveç konfigurimit të rregullt, kovat shkëmbore janë me pllaka të përforcuara, mbrojtëse buzësh dhe blloqe rezistente anash për përmirësim.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Materiali me cilësi më të lartë (NM 400, për shembull) mund të personalizohet sipas kërkesave për të ruajtur kapacitetin mbajtës afatgjatë dhe të fortë.Aplikimi: Kovat e shkëmbinjve mund të përballojnë punë më të rënda, të tilla si nxjerrja e zhavorrit të fortë të përzier me tokë të fortë, nën-fortë ...
 • Excavator 4in1 Bucket

  Kovë eskavator 4 në 1

  Një kovë 4-në-1 e referuar gjithashtu si një kovë me shumë qëllime, kombinon aplikime të shumta të llojeve të ndryshme të kovave (kovë, kapëse, nivelues dhe teh) së bashku.Madhësia e aplikuar: Është për 1 deri në 50 ton në shumicën e rrethanave, por ne mund ta bëjmë atë më të madh për t'iu përshtatur kërkesave të klientëve.Karakteristikë: Në përgjithësi, kjo lloj kovash kryesisht bën një punë të shkëlqyer në rritjen e shkathtësisë si dhe në përmirësimin e efikasitetit.Funksioni mund të ndahet në 2 pjesë - hapje (mund të funksionojë si kapje dhe ...
 • Grapple Bucket

  Kovë Grapple

  Një kovë e ndarë në 2 pjesë duke përfshirë një nofull të lidhur me pjesën kryesore për të krijuar hapje dhe mbyllje, duke e bërë kovën të përshtatshme në kapjen e materialeve.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Të lidhura me një menteshë, 2 pjesët mund të krijojnë një funksion si nofulla që siguron që materialet të mbahen fort dhe të largohen në mënyrën më efikase dhe të kursimit të energjisë.Veçoritë & Përfitimet: Materialet: Fortësi e lartë allo...