< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Имате прашање?Јавете ни се на: +86 13918492477

Хидрауличен компактор

  • Hydraulic Compactor

    Хидрауличен компактор

    Набивач на хидраулични плочи за багер: додатокот е широко користен за набивање во инженерските основи и засипувањето на ровот.Применета големина: Широка примена за багер од 1 до 50 тони (Може да биде поголем за приспособен) Посебна карактеристика: два вентили – еден за прилагодување на брзината на моторот и еден за избегнување проблеми предизвикани од прекумерен притисок.Карактеристика: а. Може да се примени на која било позиција, како што се набивање на хоризонтот, набивање на чекори, потпора на мостот, набивање на јамата на ровот, зашеќерено в...