< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kompaktor Hidraulik

  • Hydraulic Compactor

    Kompaktor Hidraulik

    Kompaktor me pllaka hidraulike për ekskavator: Një shtojcë përdoret gjerësisht për ngjeshjen në themelet inxhinierike dhe mbushjen e kanaleve.Madhësia e aplikuar: Aplikim i gjerë për ekskavator 1 deri në 50 tonë (Mund të jetë më i madh për të personalizuar) Karakteristikë e veçantë: Dy valvola - një për rregullimin e shpejtësisë së motorit dhe një për shmangien e problemeve të shkaktuara nga presioni i tepërt.Karakteristika: a. Mund të aplikohet në çdo pozicion, si ngjeshja e horizontit, ngjeshja e hapave, mbështetësja e urës, ngjeshja e gropës së kanalit, ngjeshja me sheqer ...