< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kova e gërmimit

  • Kova për hapjen e kanaleve

    Kova për hapjen e kanaleve

    Kova e gërmimit, e njohur ndryshe si kova e gërmimit ose kova e ngushtë, është një shtojcë e ndërtuar për bërjen e kanaleve në mjedise të caktuara.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh) Karakteristikë: Me një formë më të ngushtë në krahasim me kova të tjera, një kovë gërmimi mund të funksionojë mirë në disa mjedise të kufizuara pune për të siguruar që ajo të futet thellë në llogore.Përshkrimi i mallit: Shumëllojshmëri gjerësish dhe formash, si trekëndësh dhe trapez, etj. E lartë ...
  • Kova me pllaka

    Kova me pllaka

    Me një dizajn të veçantë për mbajtje, një kovë pllake është me pamje të përgjithshme të hollë dhe një pllakë të lakuar të poshtme e cila ndryshon nga kova e zakonshme e gërmimit.Madhësia e aplikueshme: Për shkak të specialitetit të saj, madhësia e saj e aplikueshme duhet të fillojë nga 12 ton.Karakteristikë: Së pari, pamja e saj e hollë garanton që pllakat të përshtaten në mënyrë perfekte pa u rrëzuar për shkak të gjerësisë së tepërt.Së dyti, me një formë të lakuar, mund të mbante fort pllakën pa u rrëzuar rrasa për shkak të balos...