< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Eskavator Thumb

  • Manuali i ekskavatorit Thumb

    Manuali i ekskavatorit Thumb

    Gërmuesit janë në gjendje të ngrenë sasi të mëdha objektesh të rënda, por si dora juaj, ata kanë nevojë për diçka që të ndihmojë në mbajtjen e ngarkesës, një gisht të madh.Kemi dy lloje të gishtit të madh të ekskavatorit: mekanik dhe hidraulik;Gishtët e mëdhenj hidraulikë ndahen në gishtin e madh të saldimit, pin-on dhe lidhjes progresive.Gishti i madh i ekskavatorëve RSBM janë disa nga më të mirët në bashkëngjitjet e ekskavatorit dhe mund të ofrojnë gishta pas shitjes për të gjitha markat kryesore të ekskavatorëve nga makinat 1 ton deri në 50 tonë.Karakteristikat më të mëdha të t...
  • Gishti i madh hidraulik

    Gishti i madh hidraulik

    Gërmuesit janë në gjendje të ngrenë sasi të mëdha objektesh të rënda, por si dora juaj, ata kanë nevojë për diçka që të ndihmojë në mbajtjen e ngarkesës, një gisht të madh.Gishti i madh i ekskavatorëve RSBM janë disa nga më të mirët në bashkëngjitjet e ekskavatorit dhe mund të ofrojnë gishta pas shitjes për të gjitha markat kryesore të ekskavatorëve nga makinat 1 ton deri në 50 tonë.Këndi i kontrollit hidraulik të gishtit të madh është më fleksibël se gishti i madh teknik.Saldimi në gishtin e madh krahasohet me gishtin tjetër hidraulik, nuk ka nevojë të matet madhësia e ekskavatorit, ju...