< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Qethje druri

 • Trungu i pemës

  Trungu i pemës

  Si një shtojcë e specializuar për heqjen e pemëve, trungu i pemës i referohet një vegle të shfaqur jo vetëm me një dizajn të dyfishtë të krahëve në anën e përparme për trungun bazë dhe me dy grepa me thembra në kërpudha për prerjen e rrënjëve anësore.Madhësia e aplikueshme: Ky trung pemësh përshtatet me ekskavatorë prej 1 deri në 50 tonë dhe një madhësi më të madhe për personalizim.Karakteristikë: Së pari, dizajni me një bosht të dyfishtë minimizon shqetësimin ndaj tokës dhe në këtë mënyrë përmirëson efikasitetin e pastrimit për shkak të reduktimit të mbushjes së tokës.S...
 • Qethje druri hidraulike

  Qethje druri hidraulike

  Prerja hidraulike e pemëve: Përkufizim: Një prerës që është projektuar posaçërisht për ekskavatorë me performancë të shkëlqyer në punët e shërbimeve pyjore dhe një sistem hidraulik të avancuar për efikasitet të lartë.Madhësia e aplikuar: Aplikim i gjerë për ekskavator 1 deri në 50 tonë (Mund të jetë më i madh për të personalizuar) Karakteristikë: Sistemi hidraulik që rrit fuqinë e tij është në gjendje të funksionojë mirë në mjediset ekstreme të punës të pylltarisë.Aplikimet: -Kryesisht për mirëmbajtjen e pemëve.Aplikohet gjerësisht në struktura, të gjalla deri në...
 • Prerje manuale e drurit

  Prerje manuale e drurit

  Qethja mekanike e pemëve Një prerës që është projektuar posaçërisht për ekskavatorët me performancë të shkëlqyer në punët e shërbimeve pyjore.Madhësia e aplikuar: Aplikim i gjerë për ekskavator 1 deri në 50 tonë (Mund të jetë më i madh për të personalizuar).Karakteristikë e veçantë: Kërkon vetëm cilindrin në kovë për kontrollim pa komplete të tjera lidhjeje.Aplikimet: -Kryesisht për mirëmbajtjen e pemëve.Përdoret gjerësisht në struktura, shërbime të drejtpërdrejta, rrugë të drejtpërdrejta dhe zona ekologjike.-Të presin dhe të ndajnë trungje, trungje, lidhje, shtylla, ...