< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Të tjera

 • Bum me ekskavator me shtrirje të gjatë

  Bum me ekskavator me shtrirje të gjatë

  Karakteristikat e produkteve 1) Lloji: lloji me dy segmente (bum me shtrirje të gjatë), tip me tre segmente (bum prishjeje) Lloji me dy segmente aplikohet kryesisht në tranzitin e materialeve të ndërtimit si dheu, rëra dhe betoni, mirëmbajtja e pjerrësisë së rrugëve të shpejta dhe gërmimi i rrjedhave ujore etj. Lloji me tre segmente përdoret kryesisht në prishjen e shumëkateve.2) Përzgjedhja e materialeve të optimizuara: Q345B, Q690D, Hardox400/450/500 3) Furnizimi standard përmban: kovën, lidhjen, cilindrin e kovës, 4 tuba vaji / zorrë, 6 kunja dhe vaj ...
 • Çok elektromagnetik me fuqi të integruar

  Çok elektromagnetik me fuqi të integruar

  Nxënëse elektromagnetike me fuqi të integruar: Integroni grupin e gjeneratorit dhe kabinetin elektrik në pjesën e sipërme të çakut (të shënuar në kutinë e verdhë në figurën 2).Nuk ka aksesorë shtesë, pasi të lidhet, mund të përdoret në çdo kohë që dëshironi dhe mund të ndalet sa më shpejt që të dëshironi, duke kursyer telashet e kontrollit të jashtëm të energjisë.Njësia model RSHM700 RSHM800 RSHM900 RSHM1000 RSHM1100 RSHM1200 RSHM1300 Presioni i konfigurimit (bar) 170 180 190 200 210 250 250 Fluksi i hapjes (lpm) (lpm1200 RSHM1301)
 • RSBM Hidraulic Pressusre Pile Driver

  RSBM Hidraulic Pressusre Pile Driver

  Drejtuesi hidraulik i shtyllave po përdor dridhjen e tij me frekuencë të lartë për të lëkundur trupin e grumbullit me përshpejtim të lartë për të kaluar dridhjen vertikale të prodhimit mekanik në grumbull, gjë që çon në ndryshime në strukturën e tokës rreth grumbullit, ulje të forcës.Toka rreth shtyllave bëhet lëngëzimi për të zvogëluar rezistencën e fërkimit midis anës së grumbullit dhe tokës.Më pas duke përdorur forcën e ekskavatorit, çekiçin vibrues të shtyllave dhe peshën e trupit të grumbullimit për të zhytur grumbullin në tokë.Gjatë nxjerrjes së pirgjeve, në...
 • Kapëse elektromagnetike thithëse rrethore elektromagnetike

  Kapëse elektromagnetike thithëse rrethore elektromagnetike

  Kamioni elektromagnetik, duke ndjekur parimin elektromagnetik, është një pajisje që mund të kontaktojë materialet metalike në tokë dhe t'i demagnetizojë ato për të arritur largimin.Madhësia e aplikuar: Nga 1 në 50 ton (Mund të jetë më e madhe për personalizim).Karakteristikë: a.Parimi elektromagnetik brenda udhëzon vetë kamionin që të ngarkojë dhe shkarkojë sipas nevojës.b.Forca magnetike, e prodhuar nga elektrifikimi i spirales së brendshme, hyn në lojë përmes panelit në fund.c.Për shkak të komoditetit të madh, kjo...
 • Pjesët e ekskavatorit Prerëse hidraulike rrotulluese horizontale të daulleve

  Pjesët e ekskavatorit Prerëse hidraulike rrotulluese horizontale të daulleve

  Një shtojcë për ekskavator me bazë rrotulluese në formë daulle e pajisur me kazma për prerjen e gurëve të fortë, betonit ose tokës së ngrirë.Madhësia e aplikuar - Nga 1 në 50 ton (Mund të jetë më e madhe për personalizim).Karakteristikë: a.Motori hidraulik brenda siguron një shpejtësi të lartë rrotullimi për prerje në një kohë të shkurtër.b.Dizajni i jep këtij lloji prerës aftësinë për të punuar nën ujë pa asnjë modifikim shtesë.c.Zgjedhjet, me rezistencë të lartë ndaj konsumit dhe ndryshueshmëri të shkëlqyer, mund të qëndrojnë ...
 • Augjeri i Tokës

  Augjeri i Tokës

  Siç njihet me emrin, stërvitja e rrotullës përfaqëson një pajisje në formë si një spirale e cila mund të përdoret për të shpuar thellë në tokë me rrotullim të lartë, duke arritur metra në tokë.Toka Auger është një lloj makine gërmimi vrimash.Mund të montohet në të gjithë ekskavatorët e zakonshëm hidraulikë, si dhe në mini-ekskavator dhe një transportues tjetër si ngarkues me rrëshqitje, ngarkues skafoni, mbajtës teleskopik, ngarkues me rrota dhe makineri të tjera.Makina jonë e rrotullës mund të instalohet me një stërvitje toke, planifikues trung...