< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Ndërprerës Hidraulik

  • Ndërprerës hidraulik (lloji anësor)

    Ndërprerës hidraulik (lloji anësor)

    Ndërprerës hidraulik i tipit anësor për ekskavator Një pajisje ekskavatori me teknologji të avancuar për prishjen e gurëve dhe betonit.Madhësia e aplikuar: Aplikim i gjerë për ekskavator 1 deri në 50 tonë (Mund të jetë më i madh për të personalizuar).Karakteristikë e veçantë: Së pari, është me fleksibilitet më të mirë për realizimin e projekteve të ndryshme si prishja e rrugëve.Së dyti, pika e tij e poshtme e instalimit lejon ngritje më të lartë.Fusha e aplikueshme: a.Minierat - Minierat, Thyerja për herë të dytë;b.Metalurgji - Heqja e ...
  • Ndërprerës hidraulik (Lloji i lartë)

    Ndërprerës hidraulik (Lloji i lartë)

    Ndërprerës hidraulik i tipit të lartë për ekskavator Një pajisje ekskavatori me dizajn vertikal për prishjen e gurëve dhe betonit.Madhësia e aplikuar: Aplikim i gjerë për ekskavator 1 deri në 50 ton (Mund të jetë më i madh për të personalizuar) Karakteristikë e veçantë: Së pari, arrin shkëmbin ose betonin vertikalisht, gjë që ndihmon në thyerjen e materialeve të gurores.Së dyti, dizajni ofron hapësirë ​​më të gjerë pune.Fusha e aplikueshme: a.Minierat - Minierat, Thyerja për herë të dytë;b.Metalurgji - Heqja e skorjes, Prishja e furrës dhe...