< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kovë rrotulluese e ekranit

  • Rotating Screening Bucket

    Kovë rrotulluese e ekranit

    Siç tregon emri, ky lloj kovash kombinon ekranin (që i referohet rrjetave brenda) dhe rrotullimin (për shkak të formës së daulles).Madhësia e aplikuar: Për shkak të karakteristikave të larta teknike, kjo kovë i përshtatet madhësive relativisht më të mëdha.Karakteristikë: a. Hapësira e rrjetave mund të rregullohet në 10*10mm për minimumin dhe 30*150mm për maksimum.b.Dizajni i kazanit të ekranit, i paraqitur me rrotullues, lejon kovën të rrotullohet me shpejtësi të lartë në mënyrë që të sitë substancat e panevojshme jashtë.Aplikacion...