< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Pjesë rrëshqitëse për timon dhe divan

 • Borëhedhës

  Borëhedhës

  Siç tregon emri i tij, një hedhës bore është një makinë me një shkallë që është në gjendje të mbledhë dhe të hedhë borën me një lëvizje të vetme të siguruar nga fuqia e gjeneruar nga një strumë rrotulluese horizontale.Madhësia e aplikueshme: Është e zbatueshme për të gjitha llojet e markave kryesore të ngarkuesve me rrëshqitje dhe ngarkuesit me rrota.Karakteristikë: 1) Mblidhni - Ky hedhës bore punon me një shtytës motorik hidraulik për të mbledhur borën në një vend në vetë hedhësin.2) Hedhja – Me ndihmën e forcës centrifugale, mund të hedhë...
 • Kovë 4 NË 1

  Kovë 4 NË 1

  Është një mjet i gjithanshëm i projektuar special që kombinon funksionet e 4 bashkëngjitjeve për një ngarkues me rrëshqitje.Madhësia e aplikueshme: Është me zbatueshmëri të madhe që i përshtatet të gjitha modeleve.Karakteristikë: 1) Në një pozicion natyral, mund të funksionojë si një kovë gërmimi që është kompetente për gërmim.2) Pas hapjes së kovës, ajo do të zbulojë një teh pykë për klasifikimin dhe shtyrjen e papastërtive dhe një kapëse që mund të bëjë edhe kapjen dhe shtypjen.Përtej të gjitha sa më sipër, e gjithë njësia e saj mund të ulet...
 • Teh dozer

  Teh dozer

  Tehu i dozerit është një shtojcë e gjithanshme që transformon një drejtues të rregullt rrëshqitës në një dozer kompakt.Madhësia e aplikuar: Mund të aplikohet për të gjitha llojet e ngarkuesve, ngarkuesit me rrëshqitje, ngarkuesit me skafë, ngarkuesit me rrota, etj. Karakteristikë: 1) E kombinuar me përpjekjen tërheqëse të ngarkuesit, kjo teh mund ta kthejë vetë makinën në një makinë dozer për trajtimin e projekteve të vështira.2) Buza prerëse e kthyeshme siguron mbrojtje më të mirë në kohën e duhur dhe kështu një hapësirë ​​më të gjatë kohore midis shkëmbimeve të tehut.3)...
 • Rake dozer

  Rake dozer

  Është një mjet me një strukturë dizajni të ngjashme me dhëmbët për depërtim më të lehtë në tokë për të pastruar joefikasitetin e tokës.Madhësia e aplikueshme: Zbatueshmëria e tij e lejon atë të jetë në gjendje të punojë në të gjitha llojet e modeleve.Karakteristikë: 1) Dizajni me hapësirë ​​midis dy dhëmbëve lejon shoshitjen e mbeturinave të padëshiruara nga materialet e nevojshme në tokë.2) dhëmbët mund të depërtojnë thellë në sipërfaqe për pastrim.3) Rakes janë të disponueshme për çdo model dozer.4) Pasi të jenë instaluar kllapat, t...