< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=259072888680032&ev=PageView&noscript=1" />
Keni një pyetje?Na telefononi: +86 13918492477

Kovë shkëmbi

  • Rock Bucket

    Kovë shkëmbi

    Përveç konfigurimit të rregullt, kovat shkëmbore janë me pllaka të përforcuara, mbrojtëse buzësh dhe blloqe rezistente anash për përmirësim.Madhësia e aplikuar: Përshtatet me ekskavator 1 deri në 50 ton.(Mund të personalizohet për tonazh më të madh).Karakteristikë: Materiali me cilësi më të lartë (NM 400, për shembull) mund të personalizohet sipas kërkesave për të ruajtur kapacitetin mbajtës afatgjatë dhe të fortë.Aplikimi: Kovat e shkëmbinjve mund të përballojnë punë më të rënda, të tilla si nxjerrja e zhavorrit të fortë të përzier me tokë të fortë, nën-fortë ...